"
Een nieuwe manier van wiet (niet) roken ------------------------------------------------------------------------

V.o.f. De Verdamper

Postbus 251

1700 AG Heerhugowaard

Tel.: 072- 57 25 786 Fax: 072-57 25 784

E-Mail

------------------------------------------------------------------------

Welkom op deze site! Hier kunt U kennis maken met een schone gezonde manier van marihuana en stuff roken! Dat doe je met behulp van een Verdamper.

Wat is een verdamper?

In wiet en stuff zit THC. Van THC wordt je high. Met een Verdamper verwarm je gedroogde wiet en stuff, tot de THC verdampt, zonder het te verbranden, zoals je dat met roken doet. Zo kun je dus nuttige stoffen uit een plant halen en inhaleren zonder dat je andere ongewenste stoffen, zoals teer, naar binnen krijgt.

Een Verdamper bestaat uit een glazen installatie met een regel-bare hete luchttoevoer.

Het hete-luchtpistool is afgesteld op de temperatuur waarbij THC verdampt. De warme luchtstroom gaat door de wiet of stuff en neemt de THC en de smaakstoffen mee naar een glazen reservoir. Via een glazen buis zuig je de damp in je longen.

Het ontwerp is zo gemaakt dat je tijdens het gebruik goed overzicht hebt op het proces.

Een veiligheidsventiel zorgt ervoor dat er geen water bij de wiet en het elektrische gedeelte van de hete-lucht-toevoer kan komen. Dat is vooral handig als je er per ongeluk in blaast of hoest. Dit ventiel ontbreekt aan de vorige Vaporiser, die ook door ons is ontwikkeld.

Er zit een duidelijke gebruiksaanwijzing bij en op het geheel zit een garantie van 3 jaar.

Wat kan er allemaal verdampt worden?

In principe is de Verdamper geschikt voor gedroogd plantaardig materiaal, met stoffen waarvan de verdampingstemperatuur tussen de 50 en 650 °C ligt. Het warmeluchtpistool kan traploos de temperatuur regelen tussen deze waarden. De Verdamper is uitermate geschikt voor de toepassing van planten met vluchtige oliën en harsen. Bijvoorbeeld: Munt, Cannabis, Kamille, Hyssop, Thijm, Venkel, Salie, Eucalyptus.

Waarom verdampen en niet verbranden?

Verdampen heeft 5 grote voordelen t.o.v. verbranden:

1.Bij verdamping behoudt de stof meer zijn oorspronkelijke vorm, terwijl er bij verbranding (roken) omzettingen plaatsvinden. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat verbranding gepaard gaat met het vrijkomen van carcinogene - oftewel kankerverwekkende stoffen. Bovendien ontstaat er teer. Verdamping is een schonere manier van consumeren, waardoor het ook voor medicinale doeleinden zeer geschikt is. 2.Bij het roken komen alle stoffen in één keer vrij, terwijl met de Verdamper er een veel gelijkmatiger verloop in het uitdampen van de stoffen plaatsvindt. Hierdoor ontstaat een betere dosering en hoef je niet voor onaangename verrassingen komen te staan, zoals bij een waterpijp wel kan gebeuren. 3.Rook, die ontstaat bij verbranding is scherp, terwijl de damp, die bij verdamping vrijkomt daarentegen zacht is voor je longen. Doordat geen teer vrijkomt en niets verbrandt proef je de oorpronkelijke smaak- en geurstoffen van de plant. Wat je ervaart is de smaak van een groen en bloemig aroma. Op deze wijze kun je dus heel goed de kwaliteit van je wiet beoordelen. 4.De uitwerking is heel zuiver omdat er geen tabak bij gebruikt wordt en geen verbranding plaatsvindt. Je ervaart een zuivere high, waarbij je niet stoned of hangerig wordt. Tabak en THC hebben tegengestelde werkingen, zodat je bij een combinatie van die twee minder high wordt en eerder moe. 5.Bij het roken is de wiet in één keer verbrand en dus op, maar met de Verdamper kun je dezelfde dosis 3 tot 4x gebruiken met goed resultaat, je gebruikt je marihuana dus véél economischer!


This page has been visited times.
Make your own free website on Tripod.com